Shure zdobywa trzy nagrody na ISE 2017

Microflex® Advance™ oraz IntelliMix® P300 nagrodzone za doskonałość w dziedzinie konferencji multimedialnych

Podczas wystawy ISE 2017 Shure Incorporated został uhonorowany trzema nagrodami związanymi z oferowanymi produktami, które przyznali wiodący wydawcy AV. Podczas wystawy sufitowe i stołowe mikrofony macierzowe Microflex Advance oraz nowy procesor konferencyjny dźwięku P300 zostały wyróżnione za prezentowanie wyróżniających się rozwiązań technologicznych dla dźwięku konferencyjnego.

System Microflex Advance, zaprezentowany pierwszy raz podczas wystawy ISE 2016, został ogłoszony zwycięzcą w kategorii „Technology for Collaboration and Conferencing” w konkursie InAVation 2017, który przeprowadził InAVate Magazine. Został on także zwycięzcą w kategorii „Video Conferencing/Telepresence” konkursu New Technology Awards przeprowadzonego przez magazyn EH Media and Essential Install.

Świeżo wprowadzony na rynek procesor P300 otrzymał nagrodę „Best of Show” przyznaną przez zespół redakcyjny pisma Installation Magazine w ostatnim dniu ISE 2017. P300 zapewnia dźwięk konferencyjny wysokiej jakości dzięki wykorzystaniu algorytmu DSP IntelliMix, który opracowała firma Shure. Kompaktowy i łatwy w instalacji procesor P300 oferuje bogaty zestaw funkcji w celu zapewnienia możliwości przygotowania produktywnych wideokonferencji z dźwiękiem o najwyższej jakości.

Na ISE2017 Shure przygotował swoje największe jak dotychczas stoisko i przedstawił na wystawie nie mniej niż dziesięć nowych produktów z grupy technologii instalacyjnej. Znalazły się wśród nich procesory i interfejsy konferencyjne, mikrofony bezprzewodowe i związany z nimi sprzęt dla zastosowań konferencyjnych, a także nowe urządzenia dla systemów tłumaczeń, konferencyjnych oraz dyskusyjnych. Shure przeprowadził również sześć seminariów i uczestniczył w wydarzeniach oraz prezentacjach, które odbywały się poza terenem wystawy.

„Bardzo cieszymy się z reakcji na to, co wydarzyło się na naszym największym stoisku podczas wystawy ISE.” - komentuje Robert Pletz, Menedżer Marketingu EMEA w Shure Systems Group. „Nasze najnowsze produkty konferencyjne AV oraz seminaria były źródłem wielu emocji podczas wystawy oraz po niej, a także spowodowały spory ruch na naszym stoisku. Przyznanie trzech nagród było znakomitym ukoronowaniem naszej ciężkiej pracy, w szczególności naszych działów inżynieryjnych oraz badawczo-rozwojowych. Nasze rozszerzone portfolio produktów z grupy systemów zintegrowanych zapewnia bardzo bogaty zestaw rozwiązań dla różnego typu zastosowań, a te nagrody są potwierdzeniem tego, że podążamy we właściwym kierunku.”

W celu uzyskania dodatkowych informacji prosimy odwiedzić stronę internetową: www.shure.pl/integrated_systems/ise2017.

Produkty w tej informacji prasowej

O firmie Shure Incorporated