Shure rozszerza program partnerski z wiodącymi dostawcami sprzętu oraz oprogramowania multimedialnego

Shure Incorporated przedstawił rozszerzony program partnerski, który zapewnia wyższy poziom integracji między przewodowymi a bezprzewodowymi systemami Shure oraz innymi wiodącymi na rynku rozwiązaniami sprzętowymi programowymi. Aktualnie firma Shure nawiązała bliską współpracę z firmami Cisco, Crestron, Polycom, Biamp, QSC, Symetrix, Yamaha, Audinate, Chief oraz innymi.

Program partnerski obejmuje zarówno dostarczanie informacji dla integratorów systemów w postaci przewodników etapu tworzenia instalacji i optymalizacji ustawień, które zapewniają optymalną wydajność, po wbudowane rozszerzenia, które zapewniają natywną kontrolę i integrację audio. Celem jest poinformowanie, że produkty takie jak Microflex® Advance™ oraz Microflex Wireless zostały przetestowane i są kompatybilne z popularnym sprzętem wykorzystywanym na końcowym etapie procesu produkcji. Skraca to czas instalacji i skonfigurowania sprzętu w przypadku integratorów oraz administratorów oraz usprawnia przepływ pracy związany z obsługą całego działającego systemu.

„Nie chodzi tylko o to, jak dobrze działają dane produkty, ale o to, jak dobrze te produkty współdziałają ze sobą.” - powiedział Chad Wiggins, Senior Category Director działu Networked Systems w firmie Shure. „Celem naszego programu partnerskiego jest wzmocnienie następujących aspektów funkcjonowania naszego sprzętu: możliwości połączeń, sterowania, personalizacji, pewności działania oraz wygody użytkowania. Nasz sukces rynkowy zależy bardziej niż kiedykolwiek od tego, jak łatwo korzysta się z produktów Shure z innymi markami oraz innymi typami produktów. Dlatego też tak ważne jest tworzenie relacji partnerskich z innymi firmami z branży multimedialnej, które odgrywają istotną rolę na rynku .”

Do pobrania

Partnerzy Shure